Find Property:

Welkom bij onze prachtige villa Blue Bay

Wij zijn al jaren liefhebber van dit prachtige eiland en besloten dat we hier een droomplek wilden creëren.

We hebben een plek gecreëerd voor iedereen die Curaçao wil bezoeken waar je optimaal kan genieten. Met de familie, gezin of met je vrienden op vakantie deze villa is voor iedereen geschikt. We hebben deze villa met veel passie en liefde gebouwd en dat vind je dan ook terug in de uitstraling van de villa. Hoe lekker is het na een dagje weg geweest te zijn terug te komen in de villa en dan nog even in je eigen zwembad afkoelen.

Wij zijn twee vrienden die altijd naar Curaçao gingen

Wij zijn al jaren liefhebber van dit prachtige eiland en besloten dat we hier een droomplek wilden creëren.

We hebben zoveel liefde voor deze plek gekregen dat we besloten hebben hier samen een villa op te bouwen. We komen hier een aantal keer per jaar terug om nog te genieten van dit heerlijke eiland.

Blue Bay ligt in de gelijknamige Blauw Baai

Een exotische baai aan de zuidkust van Curaçao.

Een prachtig strand met fantastisch uitzicht en een heldere blauwe zee met de mooiste onderwaterwereld. De villa ligt op twee minuten lopen van het schitterende strand van Blauw Baai, wat het mooiste strand van Curaçao is. Er is genoeg keuze tussen plekken in de zon en in de schaduw. Mede dankzij de vele palmbomen en diverse palapa’s. Er zijn geen kosten verbonden aan het strand. Met de strandpas heb je toegang tot het strand.

300 m2

Airconditioning

Tuin

Keuken

Uitzicht op zee

Buitenzwembad

Flatscreen-tv

Barbecue

ALLE RUIMTE

Plattegrond

TEVREDEN GASTEN

Beoordelingen

Deze prachtige villa gehuurd voor 2 weken, en dit is zeker voor herhaling vatbaar! De villa is van alle mogelijke luxe voorzien en alles wat je nodig kan hebben in 2 weken is in het huis aanwezig. Alles was nieuw, modern en schoon en het contact met de beheerder was vlekkeloos verlopen. Daarnaast is de ligging fantastisch, centraal op het eiland en dichtbij het strand, een aanrader voor iedereen!

Tom

Heerlijke relaxte vakantie! Zeer luxe afgewerkt en mooie locatie.

Bernart

Prachtige villa, in een mooie omgeving. Op loopafstand van het strand. Vanuit de villa kan je door de centrale ligging andere delen van het eiland makkelijk bezoeken. Vriendelijke, deskundige host.

Alida
VILLA BLUE BAY CURACAO

Prijzen & Reserveren

Deze Luxe villa bevindt zich op loopafstand van Blauwbaai. Blauw Baai in de Blue Bay Village, hét strand van het eiland. Zwem in de helderblauwe zee, bezoek Willemstad, maak foto’s van wilde flamingo’s en zwem met schildpadden. Een Caribische droom die uitkomt! Deze prachtige villa is op zichzelf al een fantastische plek om te verblijven en de hele dag te kunnen relaxen in het zwembad met alle faciliteiten van dien.